“Hiçbir ayna, tekrar demir olmadı. Hiçbir ekmek dönüp de yeniden buğday olmadı. Hiçbir üzüm tekrar koruk hâline dönmedi.
Piş ve olgunlaş, yani iyice yan ki, bozulmaktan kurtul!”

12 Mart 2012 Pazartesi

zaman...






Elindeyse zamana,
dur, geçme diye dayat!

Bir sigara içmekten daha kısa hayat...

  N.Fazıl Kısakürek







nicedir yazamıyorum gene,yiğenim yine susmuşsun demese farketmeyeceğim ne kadar zaman geçtiğini.öyle bir geçer zaman ki diye bir dizi var ya az önce fragmanına takıldı gözüm,diziyi izlemiyorum ama anladığım kadarıyla bir ailenin yaşam döngüsü..dizinin ismi çok anlamlı geldi nedense,öyle bir geçiyor ki zaman,bazen döve döve,bazen seve seve ama illa geçiyor hemde öyle bir geçiyor ki..fragmanı izlerken yazamadığım şu zaman içinde bile neler yaşandı hayatımda diye gözümün önüne getirdim,eh dizi kadar reytinglik :) konular olmasada baya bişey yaşanmış.ne yazık zamanın gerisinde kalmak,en kötüsü de yaşadığının farkında olmamak..bakıldığında hiçbirşey değişmiyor gibi sanki her şey aynı ama değişiyor bişeyler,hiç bişey olmasa da insanlar,hayat..
bu aralar ki hayat felsefem _becerebilirsem_'değişmek'..zihnim öyle dağınık ve bulanık ki kelimeleri toparlamakta bile zorluk çekiyorum..değişmek istiyorum,hayatıma değen tefsirle,hayatımı yeniden şekillendirmek istiyorum..islami hayatın sınırlarını kalın çizgilerle çizerken Bakara suresi,çizginin çook dışında kalmışlığımdan kurtulmak,hayatımı yeniden şekillendirip değişmek istiyorum..
hayatlarımızı islami hayat tarzıyla yeniden şekillendirmek
hepimize nasip olur inşaallah...



nagihan,ceren sizi çok özledim...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

canm sesini yeniden duymak ne güzel...haklısın zaman naslda geçmiş,neler değişmiş ...bakarayla yeniden dirilmk inşllh yeniden seninle başlamak iyi olacak cankuşum:)

gülistan dedi ki...

iyiki varsın:)

вєуαz ℓαℓє dedi ki...

Dün gülistan,bugün siz..hoşgeldiniz..ne iyi ettiniz..sizleri görmek çok sevindirdi beni..selam ve dua ile..

tuğçe dedi ki...

beyaz lale'ye katılıyorum, ne iyi ettiniz, bana örnek teşkil ettiniz :)

Adsız dedi ki...

hoşgeldin yine, yeni, yeniden dönüşün muhteşem olmuş devamını beklıyorum yazılarının:) amin ecmain inş... (yiğenin)

cnfc dedi ki...

...

cnfc dedi ki...

(sizleri düşünerek songule yazdığım yorumu sana da yazmak istedim. internete her an giremeyebiliyorum:)
"İcimdekileri cok paylasamasam da cok aklimdasiniz. Daha dun sizlerle birlikteydik umrede. Allah aklima getiriyor cokca sizleri. aklimda ve duamdasiniz.. cok paylasmasam da.. Allahim maddi manevi sifalar versin her birimize. Bugun KABE İ MUAZZAMA da kalmayi istiyoruz insaallah. Yani geceyi birlikte geciricez insaallah.. cok cok selam herkeslere..é

15 Mart 2012 05:26

nghnca dedi ki...

önce yazdıklarım gelmemiş...önceki gece yanımdaydın sanki..çok özledim...