“Hiçbir ayna, tekrar demir olmadı. Hiçbir ekmek dönüp de yeniden buğday olmadı. Hiçbir üzüm tekrar koruk hâline dönmedi.
Piş ve olgunlaş, yani iyice yan ki, bozulmaktan kurtul!”

10 Şubat 2011 Perşembe

yeniden,galiba,inşaallah.....


bu kaçıncı başlangıcım tekrardan yazmaya bilmiyorum.hep bi heves başlayıp sonra türlü çeşit bahanelerle bıraktım.
şimdi yeniden tekrardan bismillah dedim bakalım nereye kadar?
önce herşeyi silmek istedim,ne yazdıysam şimdiye kadar,kaçmak,silmek,temizlemek hisleriyle doluyumda bu aralar.ama sonra vazgeçtim ne yazdıysam ben yaptım kabullenmeliyim hepsini.
tıpkı hayatım gibi ne yaptıysam yada yapıyorsam hepsi benim,kaçamam ki kendimden,sevmesemde beğenmesemde,bazen nefret de etsem kendimle yaşamaya mecburum...
insan hayatının en yaman çelişkisi herhalde bu!!!
işte böyle ey blog tekrardan yazmaya niyetliyim sana,şimdilik herşeyi olduğu gibi bırakıp sadece çehreni değiştirdim,güzelleştirdim,sıra içinde,format ne olur nasıl olur bilmiyorum.
keşke kendimi düzeltmekte bu kadar kolay olsa..
neden kumsaati,hemde kırılmış;çünkü öyle uzun olmuş ki ilk açalı bloğu,ben kıyılarda boğulurken zaman yol almış,yol alanlarda menzile yaklaşmış...
başlayalım bakalım nereye kadar,ne kadar???
güzel olması dileğiyle çiçeklendirdim de seni,açınca içim açılsın,yazma hevesiyle dolayım diye.yazmak niye mi bu kadar önemli öyle yerlerden geçtim ki,her geçiş bir şey kattı hayatıma.ama insanoğluyum ya nisyan kuşatmış her yanımı,açılan çukurlara tekrar tekrar düştüğüm oluyor,hayatıma katılanlar bilmem nerelere kaybolmuş.hatırlamak istiyorum,bu yaşımı hislerimi.tamda doğduğum güne yaklaşırken..
öncesindede niyetim buydu ama hiç beceremedim sanırım,inş. şimdi başarabilirim..

4 yorum:

nghnca dedi ki...

Elhamdülillah....

pınar dedi ki...

dua et inş. nagihan elime yüzüme bulaştırmam gene inş.

cnfc dedi ki...

hoşgeldin:)
hoşkal inşaallah:)

tuğçe dedi ki...

iyi ki geldin Pınar ablaaaaaaa :)